Statstilskud – Håndværkerfradrag

Det nye såkaldte servicefradrag (håndværkerfradrag) er vedtaget i Folketinget. Du kan få fradrag for udgifter til installation af vore produkter, eksempelvis til en jordvarme- eller luft/vand varmepumpe.

Skattefradraget kan maksimalt udgøre 12.500 kr. årligt pr. person, fradragets værdi er ca. 26 %. Så hvis dit håndværkerfradrag er 3.000 kr., sparer du ca. 780 kr. i skat.

Alle i din husstand, der er fyldt 18 år ved udgangen af indkomståret, kan få et servicefradrag på op til 12.500 kroner hver.

 

Få tilskud til at gøre din bolig klimavenlig

Tilskuddet gives til en lang række boligforbedringer, der sparer energi.

Tilskuddet gør det markant billigere at få udført energirenoveringer af helårsboliger. Samtidig har du udsigt til en lavere varmeregning, og du gør en positiv forskel for vores klima ved at spare energi og dermed udlede mindre CO2. Tilskuddet er skattefrit for private boligejere.

Vent med at søge til 2021

Tilskudspuljen er sandsynligvis allerede opbrugt i år. Vi opfordrer dig til at søge i 2021, hvor der er 375 mio. kr. i puljen. Der åbnes for ansøgninger i første kvartal. Tilmeld dig nyhedsmailen, hvis du vil have besked om ansøgninger i 2021.

Læs mere om spar energi